Gefrustreerde Max Verstappen: "Het is gewoon belachelijk"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Gefrustreerde Max Verstappen: "Het is gewoon belachelijk"
Foto: © photonews

Niet alleen voor Stoffel Vandoorne, maar ook voor Max Verstappen kwam er een vroegtijdig einde aan de GP van Hongarije. De Nederlander viel al na zes rondjes uit met zijn Red Bull-bolide. "Dit kan ik op dit moment moeilijk accepteren", klinkt het.

Verstappen baalde enorm door zijn vroegtijdig einde van de race. "Ja, natuurlijk. Ik pakte bij de start meteen twee posities, dus ik deed meteen alweer mee en dan houdt het op", vertelt Verstappen op zijn eigen website. "Het is gewoon belachelijk voor Daniel en mij. Je betaalt als team miljoenen en daar hoop je een degelijke motor voor te krijgen, maar hij blijft kapot gaan."

"Bovendien zijn we ook het langzaamste. Op het moment is het moeilijk om te accepteren. Ik ben teleurgesteld, het team is teleurgesteld en de vele Nederlandse fans op de tribunes zijn teleurgesteld. Ze komen van ver om te kijken en je kunt maar vijf ronden rijden."

"Er zijn weer waardevolle punten weggegooid"

Verstappen had naar eigen zeggen zeker vijfde kunnen worden. "Ik lag 25 seconden voor Daniel en ik voelde mij goed in de auto. Het is achteraf altijd lastig om te zeggen. Uiteindelijk waren we makkelijk vijfde geworden als er voor ons niets zou zijn gebeurd, dus er zijn weer waardevolle punten weggegooid", is de Nederlander boos. 

Maar wat er precies met de auto scheelde, is nog niet duidelijk. "Dat weet ik niet. Het interesseert mij ook niet. Als je uitvalt, is het gewoon balen. We weten waar het aan ligt. Het is in ieder geval niet de schuld van het team, dus het is enorm zuur", besluit 'Mad Max'. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws