OFFICIEEL: Williams gaat verder met voormalige Red Bull-man en die verwijst ludiek naar Piastri-saga

OFFICIEEL: Williams gaat verder met voormalige Red Bull-man en die verwijst ludiek naar Piastri-saga
Foto: © photonews

Williams heeft één van zijn rijders voor 2023 aangekondigd. Dat is de voormalige Red Bull-man die nu ook al voor Williams rijdt. Een verwijzing naar de Piastri-saga kon niet ontbreken.

Alexander Albon blijft dus voor Williams rijden. De Thais-Britse racer reed de vorige jaren voor Toro Rosso en Red Bull, vooraleer in 2022 over te stappen naar Williams. Dit jaar is een negende plaats in de GP van Miami zijn beste notering in de Formule 1.

Albon heeft bij Williams een nieuw contract voor de lange termijn getekend. Wanneer deze nieuwe overeenkomst afloopt, is dus niet bekend. Albon is uiteraard ook op de hoogte van het verhaal van Oscar Piastri, dat de F1 op zijn grondvesten doet daveren. Alpine kondigde aan dat Piastri één van de vaste zitjes zou innemen in 2023, maar die heeft dit inmiddels ontkend.

Albon stuurde bij wijze van grap een gelijkaardige tweet als Piastri de wereld in, weliswaar hier en daar een aanpassing om te benadrukken dat hij wel degelijk bij Williams blijft en het persbericht van zijn ploeg dus wél klopt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws