Lewis Hamilton gaat langer door in de Formule 1 en tekent contractverlenging

Lewis Hamilton gaat langer door in de Formule 1 en tekent contractverlenging
Foto: © photonews

Het komt na dit seizoen nog niet tot een afscheid van Lewis Hamilton aan de F1. De contractverlenging bij Mercedes is een feit: Hamilton heeft nog voor twee jaar bijgetekend. Hamilton heeft dus nog genoeg tijd om het record van Michael Schumacher te verbreken.

Lewis Hamilton heeft momenteel net als Michael Schumacher zeven wereldtitels achter zijn naam. Dit jaar lijkt het voor Hamilton een zwaardere strijd te worden om wereldkampioen te kunnen worden. Max Verstappen leidt momenteel in de WK-stand. De laatste jaren doen ook al hardnekkiger geruchten de ronde over een mogelijk pensioen van Hamilton als F1-rijder.

Dat is alleszins nog niet voor meteen: Hamilton heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Mercedes voor twee jaar. Dat betekent dat de Brit zeker tot 2023 in de Formule 1 actief zal zijn en zal blijven jagen op wereldtitels.

"Ik vind het spannend om onze samenwerking nog twee jaar verder te zetten", reageert Hamilton op de site van Mercedes. "We beginnen aan een nieuw tijdperk dat uitdagend en boeiend zal zijn. Ik kan niet wachten om te zien wat we nog samen kunnen bereiken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws