Stoffel Vandoorne na zijn prestaties in Formule E opnieuw Belgische rijder van het jaar

Stoffel Vandoorne na zijn prestaties in Formule E opnieuw Belgische rijder van het jaar
Foto: © photonews

Stoffel Vandoorne is nog een keer in de prijzen gevallen. Hij is één van de Belgen die ook op internationaal vlak meedeed voor een wereldtitel. Logisch dus dat hij nationaal enorm hoog wordt ingeschat. Hij is opnieuw de Belgische rijder van het jaar.

Dat is ook lang niet de eerste keer in zijn carrière het geval. Drie keer eerder werd Vandoorne verkozen tot RACB Driver of The Year. Daar komt bovenop dat Vandoorne een erg goed 2020 kende. In zijn tweede jaar in de Formule E won hij een race en eindigde hij op een hele mooie tweede plaats in het klassement.

Een straffe verwezenlijking aangezien Mercedes in de Formule E nog niet de beste wagen heeft en dus lang niet zo dominant is als in de Formule 1. Die verwezenlijking werd hoger ingeschat dan het rallyseizoen van Thierry Neuville. Laurens Vanthoor maakt de top drie compleet.

Stoffel Vandoorne liet op sociale media blijken hoe blij hij is om voor de vierde keer de titel van beste rijder uit ons land te krijgen. Hij werd gelauwerd tijdens een virtueel event.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws