🎥 Vandoorne afgereisd naar Oostenrijk voor F1... maar komt zijn hotelkamer niet uit
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Vandoorne beleeft de trainingen en race van GP van Oostenrijk vanuit hotelkamer

🎥 Vandoorne afgereisd naar Oostenrijk voor F1... maar komt zijn hotelkamer niet uit
Foto: © photonews

Stoffel Vandoorne is dit jaar reserverijder voor Mercedes in de Formule 1. Ook voor hem begint dat kampioenschap deze week, al is de beleving toch een tikkeltje anders. Eén van de coronamaatregelen is immers het beperken van het aantal mensen op de track.

Reserverijders zijn er dus niet toegelaten. In een filmpje op zijn Instagrampagina geeft Vandoorne meer uitleg over hoe het er voor hem aan zal toegaan. "Ik zal in de buurt zijn tijdens de Formule 1-races, maar ik zal niet op het circuit zijn. Wat raar is. Ik zal alles volgen vanuit mijn hotelkamer."

Vandoorne beschikt wel over de precieze informatie die anderen bij Mercedes ook hebben en kan zo op de voet volgen hoe Lewis Hamilton en Valtteri Bottas bezig zijn. Op computers heb ik alle nodige software staan, ik zal in contact staan met het team tijdens de briefings. Ik zal kunnen volgen wat Lewis en Valtteri zeggen tijdens de oefensessies."

Aan het eind van de dag blijft Vandoorne wel een reserverijder in een hotelkamer. Dat is Formule 1 in coronatijden. Wellicht maakt hij ook wat tijd vrij om dit weekend vragen van zijn volgers te beantwoorden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws