🎥 Hamilton kijkt uit naar start F1-seizoen: "Fans maken de wedstrijd" en "Zoals een testdag, waarschijnlijk nog erger"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Lewis Hamilton beseft dat fans belangrijk onderdeel zijn van de Formule 1

🎥 Hamilton kijkt uit naar start F1-seizoen: "Fans maken de wedstrijd" en "Zoals een testdag, waarschijnlijk nog erger"
Foto: © photonews

Wanneer zien we nog eens een juichende Lewis Hamilton na een F1-race. Ten vroegste op 5 juli. Het ziet er steeds meer naar uit dat het seizoen dan van start gaat met de GP van Oostenrijk, zonder publiek weliswaar. Dat gaat toch een apart gegeven worden.

Hamilton gaat er in een videoboodschap voor Ineos verder op in. "Ik krijg berichten van mensen over heel de wereld die het lastig hebben omdat ze niet naar sport kunnen kijken. Het toont aan hoe belangrijk sport is in het leven van de mensen. Het brengt ons allemaal samen."

Wanneer het Formule 1-kampioenschap van start kan gaan, zal dat sowieso zonder toeschouwers op het circuit zijn. "De fans maken de wedstrijd. Ik weet niet hoe het zal zijn om er naar te kijken op tv, maar het zal beter zijn dan niets. Voor ons zal het zoals een testdag zijn. Waarschijnlijk zal het nog erger zijn. Maar racen is racen. Ik mis het echt."

De coronaperiode heeft ook wel voor meer bewustwording gezorgd bij de zesvoudig wereldkampioen. "Langs de ene kant is het een zegen, want je krijgt er nog meer appreciatie voor dat je dingen kan doen die je graag doet. Er gaat nog meer energie en vastberadenheid zijn om prestaties te blijven leveren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws