Rijder die betrokken was bij dodelijke crash Hubert nog steeds in coma, familie ziet hier en daar verbetering
Redactie
| 1 reacties

Familie ziet lichte verbetering ondanks comateuze toestand van Juan Manuel Correa

Rijder die betrokken was bij dodelijke crash Hubert nog steeds in coma, familie ziet hier en daar verbetering
Foto: © photonews

Anthoine Hubert liet al het leven bij die horrorcrash in de F2 op Spa-Francorchamps, het is nog steeds bang afwachten of Juan Manuel Correa er wel doorkomt. De Amerikaan was ook betrokken bij dezelfde crash en ligt tot op heden nog altijd in coma.

De F2-racer werd na de crash op Francorchamps aanvankelijk behandeld in Luik. Nadien werd hij overgeplaatst naar een gespecialiseerd ziekenhuis in Londen. Daar kwam men tot de vaststelling dat Correa lijdt aan ARDS, een ernstige longaandoening.

KUNSTMATIGE COMA

Zijn ouders geven meer info over zijn toestand in een mededeling. "Onze zoon bevindt zich in een kunstmatige coma om zijn longen zoveel mogelijk rust te geven. Veel cruciale indicatoren zijn lichtjes verbeterd terwijl anderen lichtjes verslechterd zijn."

Voor de familie is het enkel afwachten en het zo positief mogelijk benaderen. "We zijn er door de dokters aan herinnerd dat we voorlopig niet meer dan dit kunnen wensen. Zolang Manuel maar enige vorm van verbetering vertoont, zelfs al is het dan beperkt. De ademhalingsindicatoren zijn momenteel stabiel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws