Spanning stijgt in Hongarije: topteams allen op de afspraak, grootste opsteker wel voor Hamilton
Redactie
| 0 reacties

Lewis Hamilton wint erg spannende derde oefensessie in Hongarije

Spanning stijgt in Hongarije: topteams allen op de afspraak, grootste opsteker wel voor Hamilton
Foto: © photonews

De derde vrije training van de GP van Hongarije heeft ons niet meteen wijzer gemaakt. Of misschien juist wel. Dat het alle kanten uit kan, is dan de conclusie. Want de drie topteams geven mekaar geen duimbreed toe. Eén rijder moest natuurlijk wel de rapste zijn en dat was Lewis Hamilton.

Het kan toch wel voor enige opluchting zorgen bij de Brit, want vrijdag maakte Verstappen het hem al niet gemakkelijk. En nu heeft de wereldkampioen toch in twee van de drie vrije trainingen de snelste tijd neergezet. Al is dat nog geen garantie voor de kwalificaties.

FELLE STRIJD TUSSEN TOPTEAMS?

De voorsprong van Hamilton op de concurrentie was in die laatste oefensessie immers erg beperkt. Verstappen was tweede op 0,013 seconden. Vettel hoefde als derde slechts 0,082 seconde prijs te geven. Het kan dus nog een felle strijd worden tussen Mercedes, Red Bull en Ferrari in Hongarije.

Het is wel duidelijk dat de drie topteams  daar de dienst uitmaken. Bottas, Leclerc en Gasly eindigden in de derde vrije training respectievelijk op een vierde, vijfde en zesde plaats.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws