Max Verstappen kietelt Mercedes nog een beetje meer: "We zitten er dichtbij"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Verstappen denkt dat Red Bull in Hongarije dicht aanleunt bij Mercedes

Max Verstappen kietelt Mercedes nog een beetje meer: "We zitten er dichtbij"
Foto: © photonews

Door zijn overwinningen in de laatste twee GP's, is hier en daar het geloof gegroeid dat Verstappen dit jaar nog wereldkampioen kan worden. De Nederlander liet in Duitsland alvast zien goed overweg te kunnen met natte omstandigheden en die trend zet zich voorlopig door in Hongarije.

Op de Hungaroring moesten de eerste en tweede vrije training in regenachtige omstandigheden worden afgewerkt. Hamilton won de eerste oefensessie nog, voor Verstappen. Maar in de tweede sessie stond er geen maat op Verstappen en zette diens ploegmaat Gasly nog eens de tweede tijd neer. Heel het Red Bull-team lijkt goed te renderen.

MERCEDES NOG NET IETS SNELLER

Verstappen is tevreden, maar blijft wel met de voeten op de grond. "Het lijkt erop dat Mercedes net iets sneller is, maar we zitten er dichtbij", reageert de Red Bull-rijder. "De auto voelde vanaf het begin goed aan. We hadden een goede balans in droge omstandigheden. Alles werkte prima, ook in de regen."

Wat de weersomstandigheden dus ook zullen zijn, het Oostenrijkse team lijkt klaar om te strijden voor de zege. Dan toch maar liever dat de regen achterwege blijft. Voor de veiligheid. "Ik heb maar één snelle ronde op de natte baan gedaan en dat voelde prima, maar hopelijk blijft het droog."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws