Ook voor volgende Formule E-test kiest Mercedes voor Stoffel Vandoorne, goed voorteken?
Redactie
| 3 reacties

Vandoorne mag Formule E-bolide van Mercedes testen in Mallorca

Ook voor volgende Formule E-test kiest Mercedes voor Stoffel Vandoorne, goed voorteken?
Foto: © photonews

Zijn eerste seizoen in de Formule E was vooral een leerjaar, maar op het einde liet Stoffel Vandoorne bij HWA toch enkele mooie dingen zien. Of hij dat volgend jaar voor Mercedes mag doen, is nog niet bekend. Maar het begint er stilaan toch goed uit te zien.

Vandoorne mag de nieuwe Formule E-bolide die Mercedes aan het klaarstomen is alvast nog eens onderwerpen aan test. Dat deed onze landgenoot al eens op het Autodromo Ricardo Paletti in Varano, nadat eerder ook al de shakedown voor Mercedes deed.

Daar komt nu ook nog eens een vierdaagse test in Malorca bij. Mercedes heeft voor volgend seizoen nog geen rijder aangeduid om in actie te komen in de Formule E. Dat het Duitse merk steevast voor Vandoorne blijft kiezen om de wagen te testen, doet wel het beste verhopen.

MORTARA GEEN CONCURRENT

In Mallorca zullen naast Vandoorne ook Esteban Gutierrez en Edoardo Mortara de Mercedes-bolide kunnen testen. Die laatste is alvast geen concurrent voor Vandoorne, want Mortara zal in het volgende Formule E-seizoen voor Venturi rijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws