Nog geen uitsluitsel over volgend seizoen voor Vandoorne: "Hopelijk kan ik snel met nieuws komen"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Stoffel Vandoorne weet nog niet of hij in Formule E gaat racen voor Mercedes

Nog geen uitsluitsel over volgend seizoen voor Vandoorne: "Hopelijk kan ik snel met nieuws komen"
Foto: © photonews

Naast zijn uitstekende prestaties in het uithoudingskampioenschap legt Vandoorne zich dit jaar vooral toe op de Formule E. In die klasse rijdt de Belg voor HWA, maar volgend seizoen stapt Mercedes ook in dat verhaal. Doet het dan ook een beroep voor Vandoorne?

Als lid van de Mercedes-familie mocht Stoffel Vandoorne de nieuwe Formule E-wagen eerder al testen en dat deed hij de voorbije dagen opnieuw in Italië. Net als zijn ploeggenoot Gary Paffett. Het is afwachten of Mercedes die twee volgend seizoen zelf gaat opstellen.

Vandoorne nam alvast de tijd om enkele vragen van fans te beantwoorden en ging het onderwerp niet uit de weg. "Ik weet niet of ik volgend jaar voor Mercedes in de Formule E ga racen, maar het goede is dat ik toch al mag testen. Het is heel boeiend en ik hoop dat ik in de toekomst een beetje meer nieuws kan brengen."

UITKIJKEN NAAR SEOEL

Als onze landgenoot in deze categorie actief blijft, is er alvast één circuit waar hij naar uitkijkt. "De race waar ik het meeste naar uitkijk voor volgend jaar is die van Seoel in Zuid-Korea. Want dat is een plaats waar ik nog nooit ben geweest."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws