Neuville vecht spannend duel uit met grote concurrent
Redactie
| 0 reacties

Leider Thierry Neuville behoudt krappe voorsprong op Ott Tänak

Neuville vecht spannend duel uit met grote concurrent
Foto: © photonews

Thierry Neuville kende een uitstekende tweede dag in de Rally van Argentinië. Die goede uitgangspositie probeert onze landgenoot nu succesvol te verdedigen. Daar is hij goed mee bezig, al heeft Ott Tänak het nog niet opgegeven. Dat is nu net een belangrijke concurrent in het WK.

Thierry Neuville was op de tweede dag al knap opgerukt richting tweede plaats en aan het eind van die dag viel nog een aangename verrassing uit de bus. Door een fout van Tänak kwam hij zelfs aan de leiding. De Est zakte zelfs terug naar plaats drie op dertien seconden van Neuville. Ogier stond nog tussen hen in en volgde op twaalf seconden van de Belg.

De derde dag heeft het klassement wel wat door mekaar geschud. Ogier is een stuk verder achteruit geslagen. Met hem moet niet onmiddellijk nog rekening gehouden worden. Met Tänak wel, want die is na tweemaal ritwinst genaderd tot op vijf seconden van Neuville. Maar het belangrijkste: Neuville blijft wel nog aan de leiding.

TWEESTRIJD

De Rally van Argentinië lijkt nu echt wel uit te draaien op een duel tussen hen beiden. De derde in de stand, Kris Meeke, heeft al een ruime achterstand van 43 seconden op de WK-leider.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws