Stoffel Vandoorne sluit terugkeer naar 'onvoorspelbare' F1 niet uit: "Maar zeker niet wanhopig"
Redactie
| 7 reacties

Stoffel Vandoorne niet wanhopig voor een terugkeer naar Formule 1

Stoffel Vandoorne sluit terugkeer naar 'onvoorspelbare' F1 niet uit: "Maar zeker niet wanhopig"
Foto: © photonews

Stoffel Vandoorne heeft zich eind vorig jaar in een nieuw avontuur in de Formule E gestort. Volgens de West-Vlaming behoort een terugkeer naar de koningsklasse van de autosport zeker tot de mogelijkheden, al is Vandoorne zelf niet wanhopig

Vandoorne was twee seizoenen aan de slag bij McLaren, maar een groot succes werd dat niet. Ook omdat de omstandigheden bij de Britse renstal verre van ideaal waren. Maar Vandoorne sluit zeker niet uit dat hij ooit terugkeert. "We zullen zien wat er gebeurt", vertelt Vandoorne in gesprek met Motorsport.com.

"De Formule 1 is zo onvoorspelbaar op het moment. Ik bedoel, als je kijkt naar hoe de situatie op de rijdersmarkt zich vorig jaar heeft ontvouwd, dan zijn er dingen gebeurd die helemaal niemand had verwacht", stelt onze landgenoot.

"Onder de juiste omstandigheden, kan het misschien gebeuren"

Hij doelt dan vooral op het feit wie er kwam en vertrok. "Er staan nu jongens op de grid waarvan we niet hadden gedacht dat ze er nu zouden staan. En er zijn jongens niet langer bij waarvan we dachten ze er nog wel zouden zijn. Het kan dus verkeren."

Al is Vandoorne nu vooral met Formule E bezig. "Voor nu focus ik me echter volledig op de Formule E en doe ik mijn uiterste best in deze klasse. Ik ben niet wanhopig voor een Formule 1-terugkeer. Maar wie weet wat er in de toekomst nog gebeurt. Onder de juiste omstandigheden, kan het misschien gebeuren. Maar op het moment ligt mijn focus dus op de Formule E en hoop ik hier iets moois op te bouwen", besluit hij. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws