Stoffel Vandoorne ziet het helemaal zitten: "Met dit in het achterhoofd kijk ik uit naar Marrakesh"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 1 reacties

Vandoorne trekt met vertrouwen richting Marrakesh

Stoffel Vandoorne ziet het helemaal zitten: "Met dit in het achterhoofd kijk ik uit naar Marrakesh"
Foto: © photonews

Zijn debuut in de Formule E was niet helemaal waar hij er zelf van verwacht had. Nu de tweede race van het seizoen er bijna aankomt, hoopt Stoffel Vandoorne dat achter zich te laten. Met vernieuwde moed trekt hij naar Marokko.

Het is immers in Marrakesh dat de tweede race van het seizoen doorgaat. In de eerste ePrix kampte de HWA van Vandoorne met een technisch probleem. "Daardoor hadden we na dat weekend ook wat gemengde gevoelens", geeft de Vlaming toe bij Motorsport. Hij laat er zich evenwel niet door uit zijn lood slaan.

"Op zich was onze snelheid tijdens de training - of eigenlijk tijdens het hele weekend - wel veelbelovend. Met dit in het achterhoofd kijk ik uit naar Marrakesh. We kunnen bouwen op onze ervaringen uit Riyadh", houdt Vandoorne zich voor.

Ik ben ervan overtuigd dat onze prestaties beter zullen zijn 

Stoffel Vandoorne

De tweede wedstrijd van het Formule E-seizoen brengt voor hem wel een bijkomende moeilijkheid met zich mee. "Dit circuit is volledig nieuw voor mij, terwijl andere coureurs hier al wel ervaring hebben. Maar ik heb nog steeds vertrouwen en ik ben ervan overtuigd dat onze prestaties in deze race al significant beter zullen zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws