Stoffel Vandoorne gaat samen met ex-wereldkampioen deelnemen aan speciaal evenement

Kevin Vanbuggenhout
| 1 reacties
Stoffel Vandoorne gaat samen met ex-wereldkampioen deelnemen aan speciaal evenement
Foto: © photonews

Stoffel Vandoorne kan zich volgende maand nog eens uitleven in zijn bolide zonder de druk van in de punten moeten rijden. McLaren stuurt onze landgenoot mee naar het Goodwood Festival of Speed. Vandoorne zal in schoon gezelschap vertoeven, want ook Mika Häkinnen doet er aan mee.

Het Goodwood Festival of Speed is een jaarlijks evenement waarbij toeschouwers zowel huidige F1-bolides als racewagens of motoren uit de geschiedenis aan het werk kunnen zien. Het festival is verspreid over meerdere dagen. Elke dag kan het evenement op liefst 100 000 bezoekers rekenen.

BEFAAMDE KLIM

Al die mensen zullen dus ook Stoffel Vandoorne kunnen bewonderen. Vooral het oprijden van de befaamde klim rond de banen van het Groodwood House en verschillende races kunnen op belangstelling rekenen. Het festival gaat dit jaar door van 12 tot 15 juli.

McLaren probeert zich te laten afvaardigen door heel wat talentvolle rijders. Vandoorne en tweevoudig wereldkampioen F1 Häkinnen horen daar zeker bij. Ook Lando Norris, Rudy van Buren, Emerson Fittipaldi en Gil de Ferran gaan voor het Britse team naar het Goodwood Festival of Speed.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws