Openhartige Jos Verstappen: "Het is raar zonder Max, ik mis hem absoluut"

Redactie
| 0 reacties
Openhartige Jos Verstappen: "Het is raar zonder Max, ik mis hem absoluut"

Het Formule 1-seizoen mag dan pas binnen twee maanden beginnen, toch zijn de coureurs al in volle voorbereiding. Max Verstappen moet afzien in de sportschool, vader Jos was openhartig over de begeleiding van zoonlief.

Momenteel is Max dus hard aan het trainen. "Max wordt ontzettend hard afgepeigerd in de sportschool, dus ’s avonds ligt hij total loss op de bank", zegt vader Jos bij Ziggo Sport. "Dat is goed. Hij heeft dan weinig meer te vertellen. Hij is volop bezig en hij is heel enthousiast. Hij heeft er veel zin in. Wat ik zo links en rechts hoor, heeft Red Bull Racing hoge verwachtingen."

Max Verstappen wordt momenteel afgepeigerd in de sportschool...

Tot in de F3 was vader Jos Verstappen de vaste begeleider van Max, maar sinds de F1 is die rol veranderd. "Ik had het er nog over met mijn dochter. Het is raar zonder Max, ik mis hem absoluut. Daar heeft Victoria ook last van. Maar hij heeft een eigen leven in Monaco. Hij is ontzettend hard aan het trainen en ik heb het druk hier."

"Ik heb het er niet moeilijk mee, want ik weet dat hij goed zit bij Red Bull Racing. Het is daar ontzettend goed georganiseerd, daar hebben ze mij echt niet nodig. Het is ook wel lekker, ik ben een stuk relaxter nu. Ik houd natuurlijk wel alles in de gaten, maar meer ook niet", besluit Verstappen senior.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws