Auto/motorsport

Verstappen kan niet meer wachten: "De bochtensnelheden zijn erg indrukwekkend"

Verstappen kan niet meer wachten: "De bochtensnelheden zijn erg indrukwekkend"

Max Verstappen is na enkele trainingsweken weer helemaal klaar om van start te gaan in de Formule 1. De Nederlander kan niet meer wachten en besprak ook al de mogelijkheden van de nieuwe Red Bull-wagen.

De laatste weken stonden in het teken van trainingen. Maar Verstappen hoopt snel met de nieuwe auto te kunnen rijden. "Ik ben erg blij om weer terug te zijn.", opent Verstappen. "Sinds het begin van het jaar ben ik druk bezig geweest met trainen om mezelf klaar te stomen. Nu is het wachten totdat de auto af is en dan kunnen we weer de baan op. Ik kijk er erg naar uit."

Er zijn enkele nieuwe reglementen waardoor de auto's sneller zullen zijn. "Ik heb er al in de simulator mee gereden en de bochtensnelheden zijn erg indrukwekkend. Natuurlijk wil je dit het liefste in het echt ervaren, maar gelukkig zal dat niet meer lang gaan duren."

Uitdaging

"Ik kan gewoon niet wachten om weer te beginnen, om alle teamleden weer te zien, om te gaan testen en uiteindelijk weer te gaan racen. Of ik mijn trainingen aangepast heb? In principe doe je hetzelfde als vorig seizoen, alleen dan langer en meer. Dus een beetje meer gewicht. Het zal zeker een uitdaging voor ons worden, maar dat hoort erbij", besluit Verstappen op zijn website.

Reacties 0 reacties

Gerelateerd nieuws

Er zijn nog geen reacties geplaatst.