Max Verstappen wacht nog even af: "Daarna kan ik mijn doelen gaan stellen"

Redactie
| 1 reacties
Max Verstappen wacht nog even af: "Daarna kan ik mijn doelen gaan stellen"

Stoffel Vandoorne en co beginnen zich stilaan klaar te stomen voor het nieuwe F1-seizoen. De fysieke voorbereidingen zitten er voor iedereen bijna op, nu is het uitkijken naar de testdagen met de auto. Ook bij Max Verstappen.

"Die testdagen zijn erg belangrijk voor het team, maar ook voor de coureurs, omdat je niet veel testdagen hebt voor de eerste race", opent Verstappen op zijn website. "Je probeert je dus comfortabel te voelen in de auto. Als dat allemaal klopt, is het belangrijk om een goede balans te vinden voor de eerste Grand Prix.

In tegenstelling tot 2016 is er dit jaar iets meer tijd om de auto te testen. "We hebben nu zeker een betere voorbereiding. De voorbereiding is absoluut optimaler voor mij. Met de nieuwe auto en de redelijk ingrijpende veranderingen zijn deze testdagen erg belangrijk."

'Focus op testdagen'

En uiteraard is het uitkijken naar de eerste race in Australië. "Hopelijk gaan wij als eerste de eerste bocht in en behouden we van daaruit gewoon de leiding. Op het moment denk ik er niet te veel over na. Ik wil me eerst focussen op de testdagen en daarna zullen we zien waar we staan in Australië", klinkt het.

De Nederlander wil nog even wachten om zijn echte doelen luidop te zeggen. "Ik wil eerst afwachten hoe goed de auto is en daarna kan ik mijn doelen gaan stellen. Ik blijft er neutraal onder en ik zal gewoon wachten op wat er komen gaat", besluit Verstappen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws