Formule 1

🎥 Stoffel Vandoorne neemt met videoboodschap afscheid van de F1

🎥 Stoffel Vandoorne neemt met videoboodschap afscheid van de F1

Na twee moeilijke jaren zit het avontuur van Stoffel Vandoorne in de Formule 1 er voorlopig op. In een videoboodschap nam onze landgenoot afscheid van de koningsklasse van de autosport.

In Abu Dhabi finishte Vandoorne als 14e in zijn laatste race voor McLaren. "Hallo iedereen, dat was het voor 2018 met de GP van Abu Dhabi", opende Vandoorne. "Vanzelfsprekend zijn er heel wat emoties binnen de ploeg. Het waren enkele zware jaren, maar ik heb hier heel veel plezier gehad."

Vandoorne kende vooral vorig seizoen heel wat problemen met de auto, maar ook dit seizoen verliep het niet vlekkeloos. "Ik heb altijd het beste van mezelf gegeven om het onderste uit de kan te halen. Bedankt iedereen, ik hoop dat de toekomst er mooi uitziet."

Formule E

"Zelf begin ik aan een nieuwe uitdaging in de Formule E, maar ik ben er zeker van dat onze wegen zeker nog zullen kruisen in de toekomst. Heel veel succes nog", aldus de West-Vlaming, die volgend seizoen in Formule E aan de slag gaat en simulatorrijder wordt bij Mercedes. 

Reacties 4 reacties

Gerelateerd nieuws