Formule 1

Stoffel Vandoorne geeft uitgebreide reactie op aanstelling bij Mercedes

Stoffel Vandoorne geeft uitgebreide reactie op aanstelling bij Mercedes

Het verhaal tussen Stoffel Vandoorne en de Formule 1 is dan toch nog niet helemaal voorbij. Na twee jaar vaste rijder te zijn bij McLaren, fungeert Vandoorne volgend jaar als simulatorrijder bij Mercedes. Onze landgenoot is opgetogen over de kans die hem te wachten staat.

Bij Autosport gaat de autocoureur er dieper op in. "Het is een interessante rol voor me", denkt Vandoorne. "Ik ben ervan overtuigd dat ik enkele nieuwe ideeën zal kunnen aanbrengen. Bovendien is het ook leuk om de verschillen te zien met McLaren. Uiteindelijk blijft dat het enige team waarmee ik in de Formule 1 heb gewerkt."

Mercedes zal exact weten waartoe ik in staat ben - Stoffel VandoorneDeel deze quote:

Een verandering van omgeving doet hem misschien wel goed. "Mercedes zal exact weten waartoe ik in staat ben. Het is goed om overal op voorbereid te zijn. Voor mij was het belangrijk om gelinkt te zijn aan een constructeur. Toen ik de kans had om naar Mercedes te gaan, heb ik niet getwijfeld.

Het geeft Vandoorne heel wat motivatie om hoopvol uit te kijken naar zijn volgende opdrachten. "Wanneer ze bij Mercedes iets doen, doen ze dat fatsoenlijk. Ik ben er honderd procent zeker van dat ze ook veel energie zullen steken in het Formule E-programma. Ik wil dit F1-seizoen zo goed mogelijk afsluiten en nadien aan de volgende uitdaging beginnen."

Reacties 2 reacties

Gerelateerd nieuws