Vandoorne heeft iets recht te zetten: "Mijn vorige ervaring op Interlagos was slechts van korte duur"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Vandoorne heeft iets recht te zetten: "Mijn vorige ervaring op Interlagos was slechts van korte duur"
Foto: © photonews

Komend weekend kunnen de F1-bolides de motors doen brullen in Brazilië op het circuit van Interlagos. Stoffel Vandoorne wil alvast beter doen dan vorig seizoen.

Zijn passage van vorig jaar op de Autodromo Jose Carlos Pace was er eentje om snel te vergeten. "Mijn ervaring op Interlagos was vorig jaar van korte duur omdat ik al in de eerste ronde bij een incident betrokken was en meteen moest opgeven", vertelt Vandoorne bij McLaren. "Hopelijk gebeurt dat bij mij - en bij Fernando - niet opnieuw niet weekend."

Het circuit van Interlagos bevalt de Kortrijkzaan wel. "Ik vond het wel een erg cool circuit en ik begrijp dat heel wat coureurs dit als één van de beste tracks van de wereld beschouwen. Het is snel en je kan in heel wat bochten aanvallen", aldus onze landgenoot. 

"Mexico was een geweldige boost voor mij en de ploeg"

De prestatie van een kleine twee weken geleden in Mexico was alvast een opsteker voor Vandoorne. Hij eindigde 8e én dus in de punten. "Dat was een geweldige boost voor mij en de ploeg. Fernando en ik gaan dus op zoek naar een solide prestatie in Brazilië. We zullen ons goed voorbereiden en hopelijk kunnen we het best mogelijke resultaat boeken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws