Formule 1

Lof voor Verstappen na moeilijke start van 2018: "Max heeft de storm overleefd en hij is er alleen maar sterker van geworden"

Lof voor Verstappen na moeilijke start van 2018: "Max heeft de storm overleefd en hij is er alleen maar sterker van geworden"

De start van het nieuwe seizoen van Max Verstappen was matig, mede door pech en enkele conflicten. Maar de laatste weken en maanden komt 'Mad Max' helemaal boven water. Dat zien ook teambaas Christian Horner.

Verstappen kende in het begin van het seizoen enkele crashes en incidenten en kreeg zo heel wat kritiek te verwerken, van onder meer F1-coryfee Niki Lauda. Maar tegenwoordig komt het Nederlandse toptalent vooral positief in het nieuws. Door bijvoorbeeld zijn topprestatie in de VS, waar hij van de 18e naar de 2e plek racete. 

Briljante races

"Sinds Montreal heeft hij een aantal briljante races gereden", zegt Christian Horner in gesprek met Motorsport.com. "Hij had een lastige start van het jaar. Hij heeft zijn kop niet laten hangen. Hij heeft de druk niet de overhand laten krijgen."

Integendeel, het werd alleen maar beter en beter. "Max heeft de storm overleefd en hij is er alleen maar sterker van geworden. Inmiddels beschikt hij over redelijk wat ervaring en dat benut hij erg goed. Wij moeten hem gewoon de middelen geven zodat hij elk weekend zo kan presteren", besluit Horner. 

Reacties 0 reacties

Gerelateerd nieuws

Er zijn nog geen reacties geplaatst.