Formule 1

Max Verstappen blikt na zege van vorig jaar met veel vertrouwen vooruit naar komend weekend

Max Verstappen blikt na zege van vorig jaar met veel vertrouwen vooruit naar komend weekend

Na zijn knappe tweede plek op het Circuit of the Americas is Max Verstappen klaar om ook in Mexico (opnieuw) uit te blinken. Vorig jaar trok de Nederlander er zelfs aan het langste eind.

Verstappen vloog van de 18e naar de 2e plek in de VS. Hij kan dus met een portie vertrouwen naar Mexico afzakken. "Ik kijk ernaar uit om naar Mexico te gaan, want dat circuit ligt onze auto iets beter dan de andere banen", blikt Verstappen vooruit. "Vorig jaar wist ik er te winnen, dat gevoel was geweldig. Ik had een goede actie bij de start en wist daarna de hele race aan kop te blijven."

Sfeer

Het is vooral ook qua sfeer een absolute meerwaarde voor het F1-circus. "De sfeer in het stadion gedeelte is al mooi als je er rijdt, maar toen ik er vorig jaar op het podium stond, was dat helemaal bijzonder. Het verandert direct na de finish van de race in één groot feest. Ik hoop dat ik er ook dit jaar weer op het podium sta."

"Omdat het een van de drukkere weekenden op de kalender is, heb ik nog niet de kans gehad om veel van Mexico-City te zien. Dit jaar krijg ik die kans hopelijk wel, om een en ander te bekijken en lokale gerechten te proeven", besluit Verstappen. 

Reacties 0 reacties

Gerelateerd nieuws

Er zijn nog geen reacties geplaatst.