Stoffel Vandoorne blikt vooruit op GP van Rusland en hoopt opnieuw op progressie

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Stoffel Vandoorne blikt vooruit op GP van Rusland en hoopt opnieuw op progressie

Dit weekend strijkt het Formule 1-circus neer in het Russische Sochi. Een nieuwe kans voor Stoffel Vandoorne om punten te scoren? De Rumbekenaar merkte alvast progressie in de GP van Singapore.

"Na de laatste race hoop ik dat we in Rusland progressie kunnen boeken", vertelt Vandoorne bij zijn team. "Ook al was het resultaat van de kwalificaties in Singapore teleurstellend, we lieten zien dat onze racesnelheid hoger ligt. Het wordt dus erg belangrijk om zaterdag een sterk resultaat neer te zetten met het oog op de race van zondag."

Het gevoel zat dus beter bij de rijder die in 2019 nog steeds geen werkgever heeft. "Ik voelde me erg comfortabel in de auto, we hadden snelheid en ik had het gevoel dat we konden drukken. In Rusland zullen strategie en banden opnieuw erg belangrijk zijn", aldus de West-Vlaming. 

Uitdaging

"Het track heeft andere mogelijkheden voor ons dan in Singapore. Het is echt een uitdaging. Maar ik focus weekend per weekend, race per race. Hopelijk gaat vrijdag alles naar wens en starten we het weekend sterk zodat we het beste uit elke sessie kunnen halen", besluit Vandoorne. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws