Stoffel Vandoorne is weer wat informatie rijker: "We hebben veel geleerd"

Stoffel Vandoorne is weer wat informatie rijker: "We hebben veel geleerd"
Foto: © photonews

Kreeg hij tijdens de eerste vrije training nog met heel wat problemen te maken, dan kon Stoffel Vandoorne in de tweede sessie toch enkele wagens achter zich laten. Bedoeling van onze landgenoot is alvast om alle informatie mee te nemen, want hij hecht veel belang aan de kwalificaties in Singapore.

"Het is niet de gemakkelijkste wagen geweest. Er waren een paar problemen met de wagen. Je hebt hier in Singapore ronden nodig om je ritme te vinden. We hebben ons goed herpakt in de tweede vrije training. We konden heel wat rondjes afwerken", toonde Vandoorne zich op de site van McLaren zich toch tevreden over de ontwikkelingen. "We hebben veel geleerd, vooral over de hypersoft."

Het is nu hopen op een mooie plek op de startgrid. "We hebben veel tests gedaan bij beide wagens. Het wordt superbelangrijk om alle puzzelstukjes in mekaar te doen vallen. Hoe hoger je staat in de kwalificaties, hoe beter het is voor de race. We zijn op dit circuit wellicht iets competitiever. We mogen erop hopen om iets hoger te eindigen dan anders, maar we weten dat de anderen ook vooruitgang kunnen boeken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws