Formule 1

Stoffel Vandoorne naar Toro Rosso? Max Verstappen drukt alle hoop de kop in met klaar en duidelijk antwoord

Stoffel Vandoorne naar Toro Rosso? Max Verstappen drukt alle hoop de kop in met klaar en duidelijk antwoord

De kans dat Stoffel Vandoorne volgend seizoen nog in de Formule 1 aan de slag is, is bijzonder klein. Ook Toro Rosso is geen optie meer. Dat liet Max Verstappen ontvallen bij het Nederlandse 'AD'.

In Singapore had Verstappen het met de aanwezige pers over de hele transfercarrousel. Ook hij baalt dat Vandoorne volgend seizoen zo goed als zeker niet meer in de F1 te zien is. "Natuurlijk is dat jammer, om Stoffel weg te zien gaan", klinkt het. "Want ik vind hem ten eerste gewoon super aardig. En ik denk ook dat hij een heel goede coureur is."

Afgerekend op Alonso

"Maar ik denk ook dat hij nooit echt een heel goede kans heeft gekregen bij McLaren, ten opzichte van Fernando Alonso. En daar wordt hij nu toch natuurlijk wel op afgerekend", aldus de Nederlandse rijder van Red Bull. Toro Rosso, de satellietploeg van Red Bull, was ook nog een optie. Die hoopt wordt echter de kop ingedrukt door Verstappen. 

"Stoffel naar Toro Rosso? Dat gaat niet gebeuren", verklapte hij. Verstappen weet dus al wie er volgend seizoen voor Toro Rosso rijdt. "Misschien…. Maar dat kan ik niet zeggen. Of ik voorkeuren heb? Nee, geen voorkeuren. Ik weet wie er komt", aldus Verstappen. 

Reacties 2 reacties

Gerelateerd nieuws