Max Verstappen: "Ik krijg niet vaak kippenvel, maar nu was het wel het geval"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
Max Verstappen: "Ik krijg niet vaak kippenvel, maar nu was het wel het geval"
Foto: © photonews

Max Verstappen wist dat meedoen voor de zege in België ongelofelijk moeilijk zou zijn, maar toch sleepte de halve Belg een mooie podiumplek uit de brand. "Geweldig om hier zo veel steun te krijgen", aldus Verstappen.

Voor Verstappen was het aan de L'Eau Rouge een halve thuisrace. "Het was geweldig om te zien. Tijdens de rijdersparade stopten we even voor mijn grote tribune. Ik moet zeggen: ik krijg niet snel kippenvel, maar kreeg dat daar wel", vertelde Verstappen in gesprek met Motorsport.com.

"Het is echt geweldig om zo veel steun te krijgen. Tijdens de laatste ronde was iedereen al enorm aan het juichen, aangezien hier geen uitloopronde is. Het was schitterend om zo veel oranje te zien."

Tevreden over RB14

Verstappen kloeg dit seizoen al enkele keren over zijn auto, maar op Spa-Francorchamps was de Nederlander erg tevreden. "Om eerlijk te zijn was dit één van de beste auto’s die ik ooit heb gehad tijdens een race. Qua balans en bandenslijtage zag het er erg goed uit, dus dat was zeker positief. Ik had eigenlijk niet veel te klagen", besluit Verstappen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws