Stoffel Vandoorne koestert nog slechts een klein beetje hoop

Stoffel Vandoorne koestert nog slechts een klein beetje hoop
Foto: © photonews

Stoffel Vandoorne heeft het inmiddels ook wel begrepen: deze GP van België zal niet de geschiedenis ingaan als één van de hoogtepunten uit zijn carrière. Zijn enige hoop is dat het zondag tijdens de race een klein beetje beter gaat.

"Onze prestatie in zijn geheel vertelt het hele verhaal", reageert Vandoorne op de site van McLaren op de rampzalige tweedaagse die zijn team achter de rug heeft. "We hebben dit weekend zoveel problemen gekend. Het is mijn thuiswedstrijd en het is zonde dat we geen betere show kunnen geven en de fans geen goed resultaat kunnen schenken. Het is al een moeilijk weekend geweest."

Tijdens de derde oefensessie kon Vandoorne maar net een zware crash vermijden na een contact met Bottas. Al maakte dit volgens onze landgenoot weinig uit. "Ik denk niet dat er zonder dat incident sprake was geweest van een mirakel. We hebben alles geprobeerd, zelfs een beetje slipstreaming, en we maakten geen progressie. Ik denk niet dat het veel verschil zou uitgemaakt hebben. Ik hoop dat we morgen toch tenminste een beetje progressie kunnen maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws