Felipe Massa slaat terug naar ex-ploegmaat: "Zelfs Schumacher deed niet voor mij wat ik voor hem heb gedaan"

Redactie
| 3 reacties
Felipe Massa slaat terug naar ex-ploegmaat: "Zelfs Schumacher deed niet voor mij wat ik voor hem heb gedaan"
Foto: © photonews

In 2017 waren ze nog ploegmaats bij Williams, maar er lijkt toch een kink in de kabel te zitten tussen de inmiddels gepensioneerde Felipe Massa en de Canadees Lance Stroll. Die haalde begin dit jaar uit naar de Braziliaan dat hij geen goede mentor was.

Massa moest vorig seizoen Stroll wegwijs maken in de F1. Maar dat deed hij volgens de Canadees niet. Massa wilde eerst niet reageren op die uitspraken, maar deed dat nu toch in het Braziliaanse programma Conversa com Bial. "Ik heb Lance ontmoet op zijn 7 jaar. Ik was graag zijn ploegmaat, omdat ik hem zo als pas 18-jarige jongen kon helpen in de F1", aldus Massa. "Ik heb veel voor hem gedaan."

"Ik heb veel met hem gesproken en eigenlijk waren we best close. Ik heb nooit iemand een andere coureur zo veel hulp zien bieden", zegt de Braziliaan, die inmiddels gestopt is met F1. 

Pijnlijk

"Zelfs Michael Schumacher, die voor mij een meester was, heeft niet gedaan wat ik voor Lance heb gedaan. Het deed dus pijn om te lezen wat Lance over mij zei, want zo is het niet", besluit Massa. Dit seizoen werd het zitje van de Braziliaan overgenomen door de Rus Sergey Sirotkin. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws