McLaren bevestigt dat zitje van Vandoorne ter discussie staat

McLaren bevestigt dat zitje van Vandoorne ter discussie staat
Foto: © photonews

Het circuleert nu al enkele weken stevig over een eventuele exit van Stoffel Vandoorne bij McLaren. Onze landgenoot weet nu tenminste waar hij staat. McLaren bevestigt immers dat het met andere rijders wil gaan praten, ondanks het feit dat Alonso en Vandoorne nog onder contract liggen.

"We hebben met zowel Vandoorne als Alonso een langdurige overeenkomst, maar in die contracten staan verschillende elementen. We zullen onze rijderskeuze bekendmaken als we daar klaar voor zijn", kondigt CEO Zak Brown aan. "Naar alle verwachting zal dat ergens na de zomerstop zijn." 

Van Brown is geweten dat hij niet meteen de grootste voorstander is van Vandoorne. "In deze situatie moet je proberen elke mogelijkheid open te houden en te wachten tot de domino's beginnen te vallen. We kennen onze situatie met Stoffel en we gaan kijken welke mogelijkheden er al dan niet kunnen zijn. Het is onze job de twee beschikbare zitjes zo goed mogelijk in te vullen. Om daarin te slagen moet je met verschillende rijders praten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws