Stoffel Vandoorne krijgt zijn wens

Stoffel Vandoorne krijgt zijn wens

McLaren en Stoffel Vandoorne zijn druk bezig om de problemen uit de voorgaande races op te lossen. Onze landgenoot had daarbij zelf een uitdrukkelijk voorstel. Uiteindelijk is McLaren meegegaan in zijn verhaal. Gevolg: Vandoorne zal in Hongarije beschikken over een nieuwe chassis.

Nuja, nieuw. "Het is geen gloednieuw chassis", benadrukt Vandoorne. "Het is een chassis dat we eerder al gebruikt hebben, maar dat vormt geen probleem." Vandoorne is toch in zijn nopjes met de vervanging van het onderdeel. "Ik was bij het team aan het pushen om dat te doen. We hebben tijdens de vorige races bijna al de mogelijke onderdelen vervangen. Het chassis was één van de laatste onderdelen die nog overbleven."

Vandoorne hoopt om de problemen uit de laatste races achter zich te laten. "We zagen in Silverstone al dat er iets mis was, maar het was moeilijk om te zeggen of het een chassis-gerelateerd probleem was. Momenteel hebben we nog niet met de wagen gereden. We weten dus ook nog niets. We hebben alles gedaan om eventuele twijfels te vermijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws