McLaren wil verandering doorvoeren aan de top maar dat gaat niet zonder slag of stoot

McLaren wil verandering doorvoeren aan de top maar dat gaat niet zonder slag of stoot

Stoffel Vandoorne zag met Eric Boullier al zijn voormalig teambaas plaats ruimen. Het is duidelijk dat dit niet de laatste wijziging zal zijn in het management bij het team van onze landgenoot. McLaren zou graag een nieuwe technisch directeur binnenhalen, maar Toro Rosso ligt dwars.

Nochtans leek alles reeds in kannen en kruiken. "McLaren kan aankondigen dat James Key het team zal vervoegen in een rol als technisch directeur", klonk het op de sociale media. Blijkbaar hebben ze bij McLaren toch voor hun beurt gesproken. Het huidige team van Key is niet van plan om hem te laten vertrekken.

Toro Rosso-baas Franz Tost maakt duidelijk dat Key nog altijd werknemer is bij zijn ploeg. "James Key heeft een contract voor lange termijn bij het team. De inhoud van het contract is vertrouwelijk, daarom zullen we geen commentaar geven over de details die erin staan."

RUIL MET NORRIS?

Waarschijnlijk probeert Toro Rosso hiermee de druk op te voeren, zodat het toch nog een prijs kan vangen bij een overstap van Key. Die moet dan betaald worden door ofwel hemzelf owel door McLaren. Een andere mogelijkheid is dat Toro Rosso een ruil met Lando Norris, reserverijder bij McLaren, wil bedingen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws