Stoffel Vandoorne vol zelfvertrouwen over zijn toekomst

Stoffel Vandoorne vol zelfvertrouwen over zijn toekomst
Foto: © photonews

Het zit nog goed tussen de oren van Stoffel Vandoorne. Er mag dan vanalles bewegen bij McLaren, Alonso is dan wel niet de gemakkelijkste teamgenoot en iedereen heeft er wel zijn mening over. Vandoorne neemt de juiste houding aan om met alle geruchten om te gaan.

Door de matige resultaten werd er al druk gespeculeerd of Vandoorne volgend jaar nog te zien zal zijn in de F1 en dan wel bij welk team. Gwen Lagrue, rechterhand van Mercedes-baas Toto Wolff, liet zich enkele weken geleden op RTBF nog het volgende ontvallen: "Het zou niet slecht zijn als Stoffel ergens anders terecht kon. Een team als Sauber bijvoorbeeld. Hij heeft veel talent en alles om te slagen, maar dat komt er niet uit bij McLaren."

LINK MET VASSEUR

Het is niet de eerste keer dat de naam Sauber valt. Grotendeels door de link met de teambaas daar, Frédéric Vasseur, die ook baas was van ART toen Vandoorne er in de GP2 reed. Ondanks alle verhalen over Norris en de aanwezigheid van Alonso, is er echter nog geen sprake van een breuk met McLaren.

Vandoorne ziet het zelf alvast allemaal wel goed komen. "Ik heb er vertrouwen in. Natuurlijk rijd ik ook volgend jaar in de Formule 1", klinkt het zelfverzekerd in HLN. Ook over bij welk team dat dan moet zijn, laat hij weinig twijfel bestaan. "Bij McLaren, ja."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws