Stoffel Vandoorne ziet McLaren toch wedijveren met bepaalde concurrenten

Stoffel Vandoorne ziet McLaren toch wedijveren met bepaalde concurrenten
Foto: © photonews

Stoffel Vandoorne had niet meteen een ander gevoel in de wagen tijdens de GP van Groot-Brittanië. Toch waren er niet enkel negatieve zaken. De Belg boekte plaatswinst met vijf posities in vergelijking met zijn startpositie en kon toch de strijd aangaan met enkele andere wagens.

Al stak Vandoorne niet onder stoelen of banken dat het een zware namiddag was. "Het was een moeilijk race voor ons. Het was lastig om de kloof met diegenen voor ons te dichten. Teleurstellend dat we geen punten pakken. Ik had hetzelfde gevoel dan gisteren. Het waren dus lastige omstandigheden", gaf Vandoorne toe op de site van McLaren.

ZWAAR DRIELUIK

De aangegeven problemen werden dus niet hersteld. "Het team heeft alles bekeken, maar je kunt hier niet echt iets veranderen. Behalve als je vanuit de pitlane wil starten. Het is een zwaar drieluik geweest. Iedereen is ietwat vermoeid na deze drie races. De mechaniekers verdienen een rustpauze."

Vandoorne liet de minpuntjes vervolgens voor wat ze waren. "Positief was dat onze snelheid iets beter zat. We konden wedijveren met sommige wagens die punten scoorden zoals Force India en Renault. We hadden ongeveer dezelfde snelheid dan hen. Ik ben zeker dat we nu alles gaan checken en dat onze vorm beter zal zijn in Duitsland."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws