Vier op een rij voor 'Mad Max'? "Ik hoop dat er wat van die heerlijke Britse regen valt"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
Vier op een rij voor 'Mad Max'? "Ik hoop dat er wat van die heerlijke Britse regen valt"
Foto: © photonews

De GP van Oostenrijk is nog maar net achter de rug of die van Groot-Brittannië staat alweer voor de deur. Voor Max Verstappen een mooie kans om na zijn zege op de Red Bull Ring voor de vierde keer op rij op het podium te eindigen.

Voor de F1-coureurs wordt het de 3e GP in 3 weken tijd. En voor 'Mad Max' de eerste race na zijn schitterende zege in Oostenrijk. "Nu we het einde naderen van drie drukke raceweken, zal het fijn zijn om een kleine pauze te hebben voor Hockenheim", vertelt Max bij zijn team. "Silverstone is een fantastische baan om deze drukke periode af te sluiten."

"Het is een historisch en vooral leuk circuit. Het heeft veel snelle bochten, waarvan Backetts en Maggots mijn favorieten zijn en er zijn altijd ontzettend veel fans aanwezig. Het is er best lastig inhalen. Door de snelle bochten is het moeilijk om iemand te volgen, dus ik hoop dat er wat van die heerlijke Britse regen valt."

Vier op een rij

Verstappen stond al drie GP's op rij op het podium. Vier op een rij dan maar op Silverstone? "Ik heb in Silverstone eenmaal eerder op het podium gestaan, dus ik ben gretig om er weer te staan. Om vlakbij het hoofdkwartier van het team te zijn is ook een bonus. Het is fijn voor de monteurs en de engineers om dichtbij huis te zijn tijdens een raceweekend", aldus de jonge Nederlander. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws