Had Verstappen mee kunnen doen voor de wereldtitel? "Max heeft bewezen dat het totale onzin was"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 6 reacties
Had Verstappen mee kunnen doen voor de wereldtitel? "Max heeft bewezen dat het totale onzin was"
Foto: © photonews

Max Verstappen verkeert in uitstekende doen. In de laatste 3 GP's veroverde hij de meeste punten van het pak en eindigde hij telkens op het podium. Helmut Marko is dan ook bijzonder lovend over zijn pupil.

"Hij heeft zichzelf benadeeld, hij had mee kunnen doen om de wereldtitel", aldus Marko tegenover Motorsport.com. "Soms was dat pech. Er waren maar twee domme ongelukken: Monte Carlo en met Vettel in China. Maar dat je op 20-jarige leeftijd zo’n race rijdt, dat bewijst zijn kampioenskwaliteit. Hij heeft nu drie goede races gereden, en die waren stuk voor stuk ongelofelijk."

Criticasters

Verstappen heeft volgens Marko de criticasters het zwijgen opgelegd. "Al die criticasters van begin dit jaar, hij heeft hen bewezen dat het totale onzin was."

Voor Red Bull was het de eerste overwinning op de eigen Red Bull Ring. "Ik ben meer dan blij. Sinds 2014, de eerste GP op dit circuit, wint Mercedes", vervolgt Marko. "Dit is onze eerste overwinning, en we hebben Mercedes verslagen. Een ongelofelijk optreden van Max Verstappen", besluit de Oostenrijker en Red Bull-adviseur.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws