Vandoorne in voetsporen ex-ploegmaats Alonso, Spanjaard nog steeds meester-manipulator

Vandoorne in voetsporen ex-ploegmaats Alonso, Spanjaard nog steeds meester-manipulator

Het wordt nog een felle strijd binnen McLaren met Stoffel Vandoorne en Fernando Alonso die tegen mekaar opboksen. Alhoewel, eigenlijk is dat voornamelijk besteed aan Alonso. De Spanjaard heeft er wel een handje van weg.

Het moet niet gemakkelijk zijn voor Vandoorne om met iemand als Alonso in hetzelfde team te zitten, maar tegelijkertijd weet Stoffel: het is niet persoonlijk. Alonso vertoont immers hetzelfde gedrag dan altijd. Hij is wel degelijk nog steeds een toprijder en heeft het blijkbaar nodig om iedereen daar aan te herinneren.

In HLN worden de fratsen van Alonso nog eens op een rijtje gezet. In Duitsland 2010 reed hij achter teamgenoot Massa en overtuigde hij de teamleiding om aan de Braziliaan de boodschap door te spelen om hem door te laten. Vorige week verklaarde Alonso dat zijn zege in de 24 uren van Le Mans zijn strafste overwinning ooit was. Ietwat overdreven, nietwaar?

ONELINERS

Alonso is altijd wel goed voor een oneliner hier en daar en uiteraard was er zijn felbesproken reactie na de kwalificaties in Frankrijk. "Ik was nooit beter dan vandaag. Stoffel is één van de meest talentrijke nieuwkomers van de jongste jaren. Maar ik klopte hem al acht keer op acht in de kwalificaties." Stoffel doet er goed aan om er zich allemaal niet teveel van aan te trekken en zich gewoon te focussen op zijn eigen races.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws