Opvallend verhaal: werknemers van McLaren werden voor overuren beloond met ... repen chocolade

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 3 reacties
Opvallend verhaal: werknemers van McLaren werden voor overuren beloond met ... repen chocolade

Ook dit seizoen wil het voorlopig niet vlotten voor Fernando Alonso en Stoffel Vandoorne bij McLaren. Bovendien klaagt het personeel in de McLaren-fabriek in Woking dat ze te veel overuren kloppen.

Sinds dit seizoen steekt er een motor van Renault in de MCL33, maar daarmee lijkt er vooralsnog weinig beterschap te zijn. Bovendien zijn niet alleen Alonso en Vandoorne gefrustreerd, maar ook de werknemers van de McLaren-fabriek. Zij kloegen in de Engelse pers over loodzware arbeidsomstandigheden. 

Chocolade

Voor de GP van Spanje van enkele weken geleden moesten de werknemers namelijk heel wat uren kloppen om de updates klaar te krijgen. Volgens die werknemers werden ze beloond voor hun overuren met... repen chocolade. 

Teambaas Eric Bouillier reageerde ondertussen al. "Ik vond het grappig om te lezen. Misschien zijn er een paar mensen slechtgezind, maar in elk bedrijf heb je weleens mensen die klagen", aldus Boullier. "We hebben 800 werknemers en krijgen veel steun. Of ik opstap? Nee. Ik heb races en titels gewonnen met elk team. Dat kan je me niet afnemen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws