Crisissfeertje bij team van Stoffel Vandoorne, één man treedt op voorplan om de boel te redden

Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties
Crisissfeertje bij team van Stoffel Vandoorne, één man treedt op voorplan om de boel te redden

Het is nog geen topseizoen geweest voor onze landgenoot Stoffel Vandoorne in de F1. Eigenlijk zit het in het hele team niet goed. Teambaas Eric Boullier lijkt stilaan steeds meer steun te verliezen. Het personeel ziet in Martin Whitmarsh de man om het team weer op de rails te krijgen.

Volgens The Daily Mail is het tijdens de debriefing van de GP van Canada tot een confrontatie gekomen tussen Boullier en het personeel van McLaren. Die personeelsleden stellen nu hun hoop op voormalig teambaas Martin Whitmarsh. De Brit heeft nog steeds zijn invloed op de aandeelhouders.

POLITIEK SPELLETJES

"Het stemt me droevig als ik zie wat ervan geworden is. Er moet een totaal andere aanpak komen. Er zijn teveel politieke spelletjes tussen de hoofdrolspelers en ik vind dan ook dat er een paar moeten gaan", luidt het oordeel van Whitmarsh. Hij is alvast bereid om te helpen. "Moest er een delegatie voor mijn deur staan, zou ik ze zeker niet wegsturen."

Het is ook zo dat McLaren niet alleen meer oog heeft voor de F1. "Vroeger ging het McLaren om winnen in de Formule 1. Nu bekijken ze andere pistes zoals bijvoorbeeld Le Mans en IndyCar. Op zich is dat niet slecht, maar McLaren zoveel dingen zien doen ten koste van de Formule 1 doet me huiveren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws