Max Verstappen komt met stevige waarschuwing: "Denk dat ik iemand kopstoot verkoop als ik daar nog veel vragen over krijg"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 15 reacties
Max Verstappen komt met stevige waarschuwing: "Denk dat ik iemand kopstoot verkoop als ik daar nog veel vragen over krijg"
Foto: © photonews

Dat Max Verstappen een woelig begin van het F1-seizoen heeft gekend, is nog zacht uitgedrukt. Het nog altijd maar 20-jarige toptalent van Red Bull kroop al meermaals in de huid van brokkenpiloot en de vragen daarover is hij onderhand kotsbeu.

In de aanloop naar de GP van Canada, de zevende race van het nog jonge seizoen, liet de Nederlander zich het volgende ontvallen op een persconferentie: "Zoals ik in het begin al zei, ben ik die vragen echt wel beu. Ik denk dat ik iemand een kopstoot ga verkopen als ik daar nog veel vragen over moet beantwoorden."



En toch was er eentje die zijn lijf en leden met het nodige risico in de strijd gooide en toch nog eens inging op de brokken van Verstappen: "Ach, het is allemaal niet zo'n drama. Ik heb natuurlijk minder punten gesprokkeld dan ik had gehoopt, maar dat is heus niet alleen mijn schuld. Ik word moe van de mensen die zeggen dat ik mijn stijl van racen moet aanpassen. Dat ben ik niet van plan, nooit. Mijn racestijl heeft ervoor gezorgd dat ik hier nu zit", klonk het aan de zijde van onze Stoffel Vandoorne.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws