Verstappen draait bij na botsing met Ricciardo (of toch niet): "Volgende keer laat ik een paar millimeter meer marge"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Verstappen draait bij na botsing met Ricciardo (of toch niet): "Volgende keer laat ik een paar millimeter meer marge"
Foto: © photonews

Voor Max Verstappen en Red Bull Racing moet het er dit weekend in Barcelona 'boenk' op zijn. En daarmee bedoelen we niet op zijn teamgenoot. Red Bull heeft dringend punten nodig.

“Je wil natuurlijk nooit crashen en zeker niet met je teamgenoot. We zullen proberen om dat te voorkomen. Ik zal de volgende keer iets meer marge laten, een paar millimeter”, geeft Max Verstappen aan op zijn website. Het is overigens terug koek en ei tussen de twee. "Direct na het voorval heb ik hem al gesproken. We hebben veel respect voor elkaar en realiseren ons allebei dat het fout was. Natuurlijk wil je niet samen crashen, maar we hebben onderling geen verkeerde gevoelens.”

Beide racers gingen door het stof in de fabriek in Milton Keynes. “We zijn uiteindelijk allemaal racers. Iedereen begrijpt dat zoiets kan gebeuren, ook al wil niemand dat het gebeurt. Maar het was voor alle medewerkers goed om te horen hoe wij over de situatie denken. We doen dat vaker, dat we op de fabriek uitleggen hoe het weekend is gegaan en om iedereen te bedanken voor het harde werk en de vele uren, die ze in de ontwikkeling van de auto steken. Het was nu ook een verontschuldiging, wat ik vrij normaal vind na wat er was gebeurd.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws