Sensationele transfer in de maak? Daniel Ricciardo reageert op de geruchten

Redactie
| 0 reacties
Sensationele transfer in de maak? Daniel Ricciardo reageert op de geruchten

Daniel Ricciardo is na dit seizoen einde contract bij Red Bull Racing. De Australiër, twee weken geleden nog aan het feest in China, ontkent dat hij een voorcontract bij Ferrari heeft ondertekend.

Ricciardo wordt door sommige media in verband gebracht met Ferrari Scuderia. Sommige bronnen schrijven zelfs dat er al een voorcontract getekend is. "Niks van waar", reageerde de Australiër op de persconferentie voor de GP van Azerbeidzjan. 

"Ik heb alleen met Red Bull gesproken. We zijn, zelfs vorig jaar al, redelijk open naar elkaar toe. Ik ben me ervan bewust dat er dingen worden geschreven, maar er speelt - in elk geval tot dusver - niets anders", citeert Motorsport.com Ricciardo. 

Met Hamilton? 

Of ziet de winnaar van de GP van China het eerder zitten om samen met Lewis Hamilton bij Mercedes te rijden. "Ik neem het graag tegen de besten op en Lewis hoort daar zeker bij", aldus Ricciardo. "Maar ik heb op dit moment ook een goede uitdaging aan Max en in het verleden gold hetzelfde voor Seb", doelt hij op voormalige ploegmaat Sebastian Vettel. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws