Formule 1

De eerste reactie van Stoffel Vandoorne over de gloednieuwe MCL33

De eerste reactie van Stoffel Vandoorne over de gloednieuwe MCL33

De MCL33 mét een motor van Renault werd door McLaren vrijdagochtend voorgesteld. Stoffel Vandoorne kijkt alvast uit naar de uitdaging met zijn nieuwe auto.

"De voorstelling van de nieuwe auto is altijd één van de meest opwindende en spannendste momenten van het seizoen", vertelt Stoffel Vandoorne. "Dit is voor iedereen bij McLaren een belangrijke auto. We weten allemaal precies dat de auto erg succesvol zal moeten zijn. En we kunnen allemaal niet wachten om er volgende week mee aan de slag te gaan."

"Ik hoop dat we het seizoen stabiel kunnen beginnen. Het zou geweldig zijn als we enkele vlotte weken kennen tijdens de winterperiode en dan met vertrouwen naar Australië kunnen afzakken", aldus de West-Vlaming.

'Helemaal klaar'

Vandoorne zelf is er alleszins klaar voor. "Ik heb tijdens de winter hard gewerkt en ben zo klaar als maar kan zijn om opnieuw in de cockpit te kruipen. Ik ben fit en erg gefocust, maar ook ontspannen omdat ik denk dat we een erg productieve winder kenden en een kwaliteitsvolle auto kregen. Ik kan dus niet wachten tot de eerste tests."

Reacties 1 reacties

Gerelateerd nieuws