? Of hoe Max Verstappen exact één jaar geleden de hele wereld verbaasde in Brazilië...

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
?  Of hoe Max Verstappen exact één jaar geleden de hele wereld verbaasde in Brazilië...
Foto: © photonews

Superlatieven kwamen vorig jaar te kort om de wedstrijd van Max Verstappen op het circuit van Interlagos in Brazilië te beschrijven. Exact één jaar later blikken we terug op de wedstrijd van de Nederlander.

Max Verstappen gold al als één van de grootste talenten op het Formule 1-circuit, maar die status zette Verstappen op 13 november van vorig jaar nog wat extra kracht bij. Door pech raakte de jonge Nederlander achterop in Brazilië, ondanks een vierde plek op de startgrid.

Maar in helse weersomstandigheden met heel wat regen knokte Verstappen zich helemaal terug van de laatste posities naar een derde plek. Maar de manier waarop was gewoonweg indrukwekkend. Met enkele geweldige inhaalmanoeuvres legde hij de concurrentie het zwijgen op.

Senna

Gewaagd, gedurfd, maar vooral de klasse die bovenkwam. En na de race werden al enkele vergelijkingen gemaakt met... niemand minder dan Ayrton Senna. De Braziliaan stond er om bekend om ook in zulke weersomstandigheden de beste rijder in zichzelf te laten bovenkomen.

In het filmpje vindt u nog eens alle inhaalmanoeuvres van Max Verstappen, die het dit jaar met een vijfde plek moest doen in Brazilië. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele ogenblikken duren...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws