Vandoorne kijkt uit naar legendarische Interlagos: "Nieuwe straffen vermijden"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Vandoorne kijkt uit naar legendarische Interlagos: "Nieuwe straffen vermijden"
Foto: © photonews

Dit weekend staat de voorlaatste race van het seizoen op het programma in de Formule 1. Stoffel Vandoorne gaat op het circuit van Interlagos in Brazilië op zoek naar nieuwe punten.

"Ik kijk er naar uit om opnieuw op een nieuw circuit te racen", doet Vandoorne zijn verhaal. "Zeker op een circuit dat zo legendarisch is geworden bij de fans en andere rijders. Interlagos is een plek waar kampioenschappen gewonnen en verloren zijn en waar grote namen zoals Senna en Prost enkele van hun mooiste GP's gewonnen hebben."

Vandoorne racete er nog niet, maar deed dat wel al in de simulator. "Ik heb er heel wat voorbereiding ingestoken", aldus de West-Vlaming. "Als we vrijdag op het circuit kunnen, zal ik me al vrij comfortabel voelen."

Goede start

"De kwalificaties op Interlagos zijn altijd belangrijk omdat je nooit weet wat er in de race zelf kan gebeuren. In Mexico had ik een geweldige start, dus hopelijk lukt dat ook in Brazilië. Maar dan moeten we wel nieuwe straffen vermijden. Ik kijk er naar uit om die geweldige sfeer door de Braziliaanse fans te ervaren", besluit Vandoorne.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws