Max Verstappen heeft één wens voor 'zijn' race op Interlagos in Brazilië

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Max Verstappen heeft één wens voor 'zijn' race op Interlagos in Brazilië
Foto: © photonews

U herinnert zich ongetwijfeld nog de beelden van de GP van Brazilië van vorig jaar. Max Verstappen reed een dijk van een inhaalrace in de gietende regen en deed bij momenten aan wijlen Ayrton Senna denken. En ook dit weekend hoopt hij op een uitmuntende prestatie.

"We hopen na de leuke regenrace van vorig jaar weer een goede prestatie neer te kunnen zetten", opent Verstappen. "Ik heb toen echt genoten. Enkele mooie gevechten en inhaalacties hebben toen tot een verdiend podium geleid. Ik had nog een flink moment vlak voor de ingang van de pitstraat. Het was op het nippertje, maar uiteindelijk slaagde ik erin om de auto weer onder controle te krijgen en door te gaan."

En net als vorig jaar heeft de Nederlander één vurige wens. "Ik hoop weer op een nat raceweekend. Ik denk namelijk dat we op het droge wat minder competitief zijn dan in de regen. Vooral met de hoogteverschillen op het rechte stuk, die niet ons sterkste punt zijn."

Gepassioneerde fans

De Braziliaanse supporters zorgen altijd voor een uitgelaten sfeer. "Met de smalle startgrid bevind je jezelf vaak erg dicht bij de tribunes, wat best uniek en bijzonder is. De Braziliaanse fans zijn erg gepassioneerd en uitgelaten. Het is dan ook erg speciaal om de sfeer van het publiek vlak voor de start te voelen. De Formule 1 heeft een grote historie in Brazilië en dat is gedurende het gehele raceweekend ook te zien", klinkt het.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws