Ambitieuze Verstappen: "Eén van de makkelijkste races ooit uit mijn carrière"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Ambitieuze Verstappen: "Eén van de makkelijkste races ooit uit mijn carrière"
Foto: © photonews

Max Verstappen boekte in Mexico de tweede zege van het seizoen, zijn derde in totaal in zijn F1-carrière. En de Nederlander blikt al boordevol vertrouwen vooruit naar volgend seizoen.

"Ik was iets minder goed weg, omdat ik heel hoog in de toeren zat, maar ik kon met de slipstream goed achter Sebastian aansluiten", aldus Verstappen op zijn eigen website. "Ik kon in de eerste bocht buitenom, waardoor ik voor de tweede bocht meteen goed zat aan de binnenkant. Dat pakte goed uit. Daarna heb ik meteen een gat geslagen en kon ik gecontroleerd mijn eigen race rijden."

Verstappen reed dan ook vrij eenvoudig naar de overwinning. "Het was denk ik zelfs een van de makkelijkste races ooit uit mijn carrière, dus dat is erg mooi. Na vorige week was dit een perfecte wedstrijd."

Bovendien geeft dit vertrouwen voor de toekomst. "Ik geloof in het team. Daarom heb ik ook bijgetekend. Het blijkt nu maar weer dat we de goede kant opgaan. Hopelijk kunnen we volgend jaar sterk beginnen en dan weet ik zeker dat we mooie dingen kunnen bereiken", besluit Verstappen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws