Stoffel Vandoorne laat zich uit over eventuele tijdstraffen en verwacht een moeilijk weekend in Mexico

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Stoffel Vandoorne laat zich uit over eventuele tijdstraffen en verwacht een moeilijk weekend in Mexico
Foto: © photonews

De GP van de Verenigde Staten is nog maar net achter de rug of de GP van Mexico staat dit weekend al voor de deur. Voor Stoffel Vandoorne hopelijk een nieuwe kans op een goede prestatie.

Door de recente aardbeving in Mexico is het ook voor de F1-coureurs geen gemakkelijke situatie. "We zijn ons erg bewust van de huidige situatie in het land. We willen dan ook onze steun laten blijken in deze moeilijke periode na zo'n drama", aldus onze landgenoot.

Lange, rechte stukken

"Voor McLaren-Honda zal Mexico een erg lastige race worden door de lange, rechte stukken en het hoogteverschil, twee factoren die het erg moeilijk zullen maken voor ons. Na de wissel van mijn PU in Austin hoop ik dat er geen straffen komen in de GP van Mexico. Maar eventuele wissels kunnen we pas vrijdag bevestigen."

"Twee jaar geleden was ik het laatst in Mexico , wat een leuke ervaring was. De stad is erg cool. De sfeer rond het circuit is geweldig, dus ik kijk er naar uit om er opnieuw op te mogen racen. Ik heb mij samen met de ingenieurs al een tijdje voorbereid op deze wedstrijd, dus ik kijk er naar uit om vrijdag op het track te kunnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws