Stoffel Vandoorne ondanks geen punten tevreden - nieuwe straffen in Mexico?

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Stoffel Vandoorne ondanks geen punten tevreden - nieuwe straffen in Mexico?
Foto: © photonews

Geen punten voor Stoffel Vandoorne op het Circuit of the Americas, maar wel een 12e plek na een moeilijke start. En daar was de Kortrijkzaan achteraf best tevreden over.

"Het was eigenlijk best een opwindende race voor mij", aldus Vandoorne na afloop. "Ook al deed ik niet mee voor de punten, ik denk dat ik een sterke prestatie heb neergezet na een moeiijke start ergens achterin. Onze strategie zat goed en we hebben enkele mooie duels uitgevochten op het circuit, dus ik ben denk dat we er het beste hebben uitgehaald. We kwamen nog erg dicht bij de punten, maar we wisten dat het moeilijk zou zijn met de gridstraf."

Vandoorne legde uiteindelijk beslag op de 12e plek. "Het geeft altijd voldoening als je kan voorbijsteken op een track. We waren vrij competitief en dat is toch bemoedigend. We zullen moeten afwachten wat de volgende races geven. We weten dat sommige tracks ons beter liggen dan andere, maar op dit circuit hadden we punten moeten scoren."

Straffen in Mexico?

Nu is het uitkijken naar de GP van Mexico. Al wacht er daar mogelijk ook een nieuwe straf? "We kunnen niet garanderen dat we niet nog enkele straffen zullen krijgen in Mexico. Het zal afwachten worden, maar hopelijk kunnen we al onze kansen benutten", besluit Vandoorne.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws