Vader Jos Verstappen reageert na deugddoende zege van Max: "Hij had deze zege nodig"

Redactie
| 0 reacties
Vader Jos Verstappen reageert na deugddoende zege van Max: "Hij had deze zege nodig"
Foto: © photonews

Eindelijk! Na een jaar vol pech en opgaves kon Max Verstappen zijn eerste GP van het seizoen winnen, zijn tweede in zijn nog prille carrière in de Formule 1. Ook vader Jos Verstappen was uiteraard tevreden.

"De snelheid van de auto zag er heel goed uit, dat bleek de eerste twee ronden al", zei vader Verstappen in een reactie bij Ziggo Sport. "Max kon prima aanhaken bij Hamilton. Toen hij de kans kreeg om hem in te halen, deed hij dat heel netjes. Super! Max heeft de wedstrijd gecontroleerd. Op de momenten dat er snelle rondetijden nodig waren, reed hij die ook. Top!"

'Zwaar jaar'

Een overwinning die heel veel deugd deed, zeker na dit seizoen. "Max had deze overwinning nodig. Hij verdiende hem. Dit jaar was echt zwaar voor hem en dit is het resultaat als je nooit opgeeft, gemotiveerd blijft en geconcentreerd blijft. Dat doet Max. Hij heeft echt heel hele goede job gedaan"

"Max weet waartoe hij in staat is en bij Red Bull Racing weten ze dat ook. Deze winst is goed, ook voor het team. Ze geven nooit op en blijven ontwikkelen. Dit is het resultaat van iedereen, ook van de mensen op fabriek in Milton Keynes. Echt een geweldig moment", besluit Jos Verstappen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws